Ring på 56 13 06 30
mobile_open-menu
Brand Logo:
PROVISION-ISR
Produktnavn-Overskrift:

PROVISION-ISR

Indledende tekst :

Israelsk know-how, international succes

Box 1 - tekst under den indledende tekst:

PROVISION-ISR er et israelsk multinationalt selskab, der blev grundlagt i 2007 for at imødekomme efterspørgslen efter produkter af høj kvalitet i det mellemste segment af CCTV-markedet.

Siden stiftelsen er Israel kommet til at udmærke sig i sikkerhedsbranchen: Mange israelske sikkerhedsproducenter stammer fra en række specialiteter, herunder beredskabsstyring, cybersikkerhed, efterretning, beskyttelse af kritisk infrastruktur, smart-city og førende CCTV-løsninger.

I dag betjener de mere end 40 lande over hele verden med filialer og officielle eksklusive distributører, der arbejder som partnere for at markedsføre mærket i deres lande. 

(Katalog, version 6D, 17-01-2023)Check Point + Provision-ISR løsningsbeskrivelse:Provision-ISR + Check Point leaflet


Logo orginal:
PROVISION-ISR
Features overskrift:
Gode grunde til at vælge PROVISION-ISR
Feature spalte 1:

Hjemmeside-provision-01-know-how


Hjemmeside-provision-03-PRODUKTserier


Hjemmeside-provision-02-checkpoint-cybersikkerhed


Hjemmeside-provision-04-kompatibilitet


Hjemmeside-provision-05-teknologisk-tendens


Hjemmeside-Provision-06-enkel-og-intuitiv


Hjemmeside-Provision-07-one-stop-shop

Features - Overskrift :
Teknisk intelligens når den er bedst
Features indhold 1:

App

Provision-ISR leverer en app til din smartphone som gør installationen af dine kameraer nemmere og hurtigere, benyt QR scanning og så er du på.

Appen giver dig acces til alle dine kameraer både realtime og playback samtidig med at du både kan høre og tale til dem der måtte komme indenfor rækkevidde.

Se mere i denne video https://www.youtube.com/watch?v=xZvyFEdp89MDDA-video-analytics_logo-trans

DDA Video analytics er en del af de kunstige intelligensfunktioner udviklet af Provision-ISR. I dag ændrer sikkerhedsmarkedet sig hurtigt og kunstig intelligens ændrer reglerne for sikkerhedsindustri ved at øge detekteringsnøjagtigheden og reduktion af falske alarmer.

Baseret på teknologi til genkendelse af smarte objekter tillader DDA VIDEO ANALYTICS systemet at skelne mellem mennesker 4 hjulede og 2 hjulede køretøjer. Takket være denne teknologi udløser systemet alarmer eller sender push-meddelelser kun når det ønskede objekt detekteres og ved at gøre det reduceres irriterende falske alarmer forårsaget af skygger, lysændringer, rystende træer, dyr osv.


DDA-menneske--koeretojer


Ansigtsgenkendelse

Et enkelt kamera kan genkende 5-10 ansigter på en gang.

Der kan gemmes op til 10.000 ansigter i en database, hvilket også giver brugeren mulighed for at søge efter specifikke personer ud fra et billede og få vist playback af de episoder hvor personen fremgår.


Ansigtsgenkendelse oversigt


Crowd Gathering

Med crowd gathering kan du markere et område du ønsker at kontrollere.

Indstil tæthed og forud definer grænseværdierne og kameraet vil komme med en alarm når disse værdier overstiges.


crowd-gathering


Objekt Monitoring

Markér et objekt som skal blive på stedet eller markér om område hvor du ikke ønsker efterladte ting.

Kameraet vil giv en alarm i så fald at der enten efterlades eller fjernes objekter.

Provision _Object monitoring

Box 3 - vis ikke video:
Aktive afskrækkelseskameraer - Smart Alert
Video-Billede box 3 overskrift:
Aktive afskrækkelseskameraer - Smart Alert
Box 4 - Tekst:

I modsætning til “standard” sikkerhedskameraer, som almindeligvis bruges til at efterforske en hændelse, efter den er sket, giver aktive afskrækkelseskameraer den ubudne gæst besked om, at hans tilstedeværelse er blevet opdaget og jager ham væk fra området. Af denne grund kan de sammenlignes med rigtige alarmsystemer.


Provision-ISRs Smart Alert-kameraer integrerer aktive afskrækkelsesmekanismer (såsom stroboskoplys og højttaler) i kompakte sikkerhedsenheder. Provision-ISR forbedrer kameraernes ydeevne ved at berige dem med avanceret kunstig intelligens (DDA Videoanalyse – Objektgenkendelsesteknologi). 

Tilgængelig i Dome og Bullet versioner med 4 MP-opløsning, indeholder Provision-ISR’s Smart Alert-kameraer flere spændende funktioner såsom muligheden for at uploade en tilpasset lydbesked. 

Provision-ISRs Smart Alert-kameraer er meget udbredt i private ejendommes perimeterbeskyttelse, industrielle eller kommercielle områder. De bruges også til at forhindre uautoriseret adgang til afspærrede områder, parkeringspladser eller fodgængerzoner. 

Lad Provision-ISRs Smart Alert-kameraer være din sikkerhedsvagt!

Se brochuren på de nye Smart Alert kameraer her:
Video-Billede box 6 overskrift:
Mist ikke dit mål ud af syne
Box 5 - tekst:

  De nye Intelligente Auto-Tracking PTZ-kameraer forlader sig på Provision-ISR’s objektgenkendelsesteknologi (DDA Video Analyse) til at finde objekter af interesse på stedet (mennesker, cykler/motorcykler eller biler/lastbiler) og til at spore objektets bevægelse indenfor synsfeltet.

  De tre modeller i serien (Z4/Z5/Z6) er forskellige i størrelse, I.R. belysningsafstand, motorhastighed, objektivzoom og tilslutningsmuligheder. Alligevel deler de et unikt og genkendeligt design med den nu velkendte Provision-ISR's røde linje.

  Provision-ISR Auto-Tracking PTZ-kameraer er designet til en bred vifte af applikationer og behov, og er fuldt kompatible med alle Provision-ISR's enheder og platforme: Ossia NVR'er, Ossia VMS og Provision Cam2 Mobile App.

  Højdepunkter:

  Kunstig Intelligens

  Auto-tracking mulighed

  Fremragende billedkvalitet


  Vis baggrund video:
  Box 6 - vis ikke video:
  Mist ikke dit mål ud af syne
  Pro-Sec A/S
  Egegårdsvej 11
  DK 4621 Gadstrup
  CVR nr. 89975816
  Tlf. +45 56 13 06 30
  Til toppen