Velkommen til vor web-shop, hvor du kan handle døgnet rundt

Pro-Sec A/S har siden 1992 leveret professionelle sikrings- og overvågningsprodukter til hele den danske sikkerhedsbranche. Vi er et specialfirma som kun fokuserer på at levere "security" produkter, "til tiden", kombineret med branchens bedste produktsupport.

Vores produkter er alle beregnet til professionelle installatører, og vi kan derfor ikke tilbyde hverken salg eller support til private/slutbrugere. Vi kan derimod altid henvise til en af vores forhandlere i dit område.
Hvis du som el/alarminstallatør besøger vores web-shop for at købe vores produkter, og ikke er oprettet som kunde hos Pro-Sec A/S, skal du først have dit eget personlige log-on.

Udfyld en anmodning, så sender vi efterfølgende en mail med dine personlige oplysninger og godkendelse af din konto.

Vores web-shop er alsidig, og det også er stedet hvor du kan finde alle informationer om produkter, lige fra brochurer, manualer og software til det enkelte produkt.

Hvis du ikke kan finde hvad du søger, er du altid velkommen til at skrive en mail til info@pro-sec.dk,
eller ringe på 56 13 06 30, hverdage 8-16 og fredage 8-15.30

På grund af en fejl i vores WEB shop kan der på få udvalgte produkter ske det, at man ved større mængder, desværre både bliver tilbudt en NETTO pris og Rabat. I så fald er rabatten IKKE gyldig.


INTET SALG OG SUPPORT TIL PRIVATE!